Himalaya vernieuwde handcrèmes scoren gemiddeld een 8,5!

Omdat onze Himalaya Herbals Nourishing en Age Defying handcrèmes recentelijk zijn vernieuwd wilden we heel graag weten wat onze gebruikers van deze vernieuwde crèmes vinden. Wij vinden de mening van onze gebruikers erg belangrijk en daarom blijf het toch een beetje een spannend moment om nieuwe huidverzorgingsproducten te laten testen.

Na een oproepje op Facebook hebben we een mooi en uiteenlopend testpanel geselecteerd. En zodra de handcrèmes binnen waren kon het testen beginnen. De handcrèmes van Himalaya waren nog niet erg bekend bij ons testpanel. Wel kenden ze vaak de Himalaya Facewash, Shampoos of een van de tandpasta's.

En wat vinden ze van de handcrèmes?

Ruim 75% vindt de geur van de vernieuwde handcrèmes lekker of erg lekker. En dat terwijl de geur nog niet eens de belangrijkste nieuwste eigenschap is. Want op de belangrijkste vraag ‘Wat vind je van de werking van de handcrème?’ en ‘Wat maakt het product zo goed?’, kregen we alleen maar lovende reacties.

Hieronder een aantal van deze veelbelovende reacties van onze testers:

"Een erg fijne crème die goed in de huid trekt, fijn ruikt, zorgt voor super zachte handen en niet reageert op mijn gevoelige huid"

"De handcrème trekt lekker snel in en werkt langdurig. Mijn handen zijn nu een stuk minder droog."

"Trekt snel in, waardoor je snel door kan gaan met waar je mee bezig was. Voelt voedend aan. En ik krijg lekkere zachte handen."

"Hij ruikt heel aangenaam, trekt snel in en is niet vochtig. Belangrijk is dat hij niet chemisch ruikt net zoals de meeste andere crèmes, maar veel natuurlijker."

Eindoordeel

Meer dan 80% van onze testers wil de vernieuwde handcrème aan gaan schaffen en ruim 95% beveelt de Himalaya Herbals Handcrèmes aan vrienden/familie aan. Ons testpanel is tevreden over het product en beloont onze handcrème met een dikke 8,5! En wij zijn bijzonder trots op het aantal tienen dat ons product van sommige testers kreeg!

Benieuwd?

Ben je zelf ook benieuwd wat deze handcrèmes zo bijzonder maakt? Bekijk dan de informatie op de informatiepagina: http://himalayaproducten.nl/skincare/age-defying-hand-cream.htm