CategorieŽn » gezondheid » Supplementen » Bacopa Memory Wellness

Bacopa Memory Wellness

  • Ondersteunt het geheugen
  • Verbetert de concentratie en alertheid
  • Bij mentale vermoeidheid
  • Voor een gezonde nachtrust

De missie van Himalaya Herbals is om iedereen kennis te laten maken met de kruiden wellness. Ons assortiment van kruidensupplementen is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn wat leidt tot een betere kwaliteit van leven. Wij streven ernaar om dit mogelijk te maken door middel van onze toewijding aan ons wetenschappelijk gedreven kruidenassortiment.

Product added

Bacopa extract heeft een positief effect op de hersenen. Het versterkt het korte als lange termijn geheugen. Bacopa extract helpt de concentratie en intelligentie te verhogen en helpt stress te verlichten en voorkomen, wat nodig is voor een gezonde nachtrust.

Geproduceerd met pure, geconcentreerde Ayurvedische kruiden. Vrij van suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, soja en zuivel.

Gebruiksaanwijzing:

twee keer per dag 1 capsule na de maaltijd

Samenstelling in 2 capsules:

Bacopa extract (hele plant): 500 mg*

Overige ingrediŽnten:

vulstof (microkristallijne cellulose), vegicapsule (HPMC, water), zuurregelaar (calciumwaterstoffosfaatdihydraat), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).
*aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Bacopa is veilig te gebruiken, mits op de juiste wijze toegepast. Bij twijfel, overgevoeligheid voor een ingrediŽnt, zwangerschap of borstvoeding raadpleeg een arts.

Bewaren: beneden 30ļC, niet in direct zonlicht. Bewaar buiten het bereik van kinderen. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.