CategorieŽn » gezondheid » Supplementen » Boswellia Joint Wellness

Boswellia Memory Wellness

  • Helpt gewrichten gezond te houden
  • Ondersteunt de flexibiliteit

De missie van Himalaya Herbals is om iedereen kennis te laten maken met de kruiden wellness. Ons assortiment van kruidensupplementen is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn wat leidt tot een betere kwaliteit van leven. Wij streven ernaar om dit mogelijk te maken door middel van onze toewijding aan ons wetenschappelijk gedreven kruidenassortiment.

Product added

Boswellia serrata hars extract helpt de gewrichten gezond te houden en ondersteunt de flexibiliteit.

Geproduceerd met pure, geconcentreerde Ayurvedische kruiden. Vrij van suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, soja en zuivel.

Gebruiksaanwijzing:

twee keer per dag 1 capsule na de maaltijd

Samenstelling in 2 capsules:

Boswellia serrata harsextract: 500 mg*

Overige ingrediŽnten:

vulstof (microkristallijne cellulose, ethylcellulose), vegicapsule (HPMC, water),antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), zuurregelaar (calciumwaterstoffosfaatdihydraat).
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Boswellia is veilig te gebruiken, mits op de juiste wijze toegepast. Bij twijfel, overgevoeligheid voor een ingrediŽnt, zwangerschap of borstvoeding raadpleeg een arts.

Bewaren: beneden 30ļC, niet in direct zonlicht. Bewaar buiten het bereik van kinderen. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.