Categorieën » gezondheid » Supplementen » Tribulus Men´s Wellness

Tribulus Men´s Wellness

  • Ondersteunt de vitaliteit bij mannen
  • Bij gebrek aan vitaliteit
  • Ondersteunt de gedrevenheid

De missie van Himalaya Herbals is om iedereen kennis te laten maken met de kruiden wellness. Ons assortiment van kruidensupplementen is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn wat leidt tot een betere kwaliteit van leven. Wij streven ernaar om dit mogelijk te maken door middel van onze toewijding aan ons wetenschappelijk gedreven kruidenassortiment.

Product added

Van oudsher wordt Tribulus aangeraden om de vitaliteit van mannen een boost te geven. Het ondersteunt de mannelijke vitaliteit en gedrevenheid.

Gebruiksaanwijzing:

twee keer per dag 1 capsule na de maaltijd innemen.

Samenstelling in 2 capsules:

Tribulus (Tribulus terrestris) extract (fruit): 250mg*

Overige ingrediënten:

vulstof (microkristallijne cellulose), vegicapsule (HPMC, water), zuurteregelaar (calciumwaterstoffosfaatdihydraat), antiklontermiddel (colloïdaal siliciumdioxide), glansmiddel (magnesiumstearaat).
*aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Geproduceerd met pure, geconcentreerde Ayurvedische kruiden. Vrij van suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, soja en zuivel.Tribulus is veilig te gebruiken, mits op de juiste wijze toegepast. Bij twijfel, overgevoeligheid voor een ingrediënt, zwangerschap of borstvoeding raadpleeg een arts.

Bewaren: beneden 30ºC, niet in direct zonlicht. Bewaar buiten het bereik van kinderen. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.