CategorieŽn » gezondheid » Supplementen » Triphala Bowel Wellness

Triphala Bowel Wellness

  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Bevordert de darmfunctie
  • Bij een opgeblazen gevoel

De missie van Himalaya Herbals is om iedereen kennis te laten maken met de kruiden wellness. Ons assortiment van kruidensupplementen is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn wat leidt tot een betere kwaliteit van leven. Wij streven ernaar om dit mogelijk te maken door middel van onze toewijding aan ons wetenschappelijk gedreven kruidenassortiment.

Product added

Triphala combineert de goedheid van de Indiase kruisbes, Belleric myrobalan en Chebulic myrobalan en helpt de spijsvertering te ondersteunen. Het ondersteunt de darmfunctie. Triphala kan helpen met je spijsvertering en bevordert de algemene maag-darmgezondheid.

Geproduceerd met pure, geconcentreerde Ayurvedische kruiden. Vrij van suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, soja en zuivel.

Gebruiksaanwijzing:

twee keer per dag 1 capsule na de maaltijd

Samenstelling in 2 capsules:

Triphala extract [amla fruit 166,68mg, belleric myrobalan fruit 166,66mg, chebulic myrobalan fruit 166,66mg]: 500 mg*

Overige ingrediŽnten:

vulstof (microkristallijne cellulose), vegicapsule (HPMC, water), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Triphala is veilig te gebruiken, mits op de juiste wijze toegepast. Bij twijfel, overgevoeligheid voor een ingrediŽnt, zwangerschap of borstvoeding raadpleeg een arts.

Bewaren: beneden 30ļC, niet in direct zonlicht. Bewaar buiten het bereik van kinderen. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.